Chuck Berry Emlékest
2018.03.17.


Magyar Atom
2018.03.24.


Hobo
2018.03.30.


Gary Moore
Emlékest 2018

2018.04.04.


Ryan McGarvey
2018.05.01.


Danny Bryant
2018.05.18.


Henrik Freischlader Band
2018.09.12.


Layla Zoe

2018.10.17.

Ajánlott albumok

Hobo Blues Band
Hobo Blues Band
Vadászat
Little G Weevil
Little G Weevil
Something Poppin'
Janis Joplin
Janis Joplin
Farewell Song
Johnny Winter
Johnny Winter
Second Winter
Joe Bonamassa
Joe Bonamassa
You & Me
The Cash Box Kings
The Cash Box Kings
Royal Mint
Benny Turner
Benny Turner
My Brother's Blues
T-Bone Walker
T-Bone Walker
T-Bone Blues
Koncertajánló

Zene határok nélkül - a világ legjobb szájharmonikásával
2011-03-20


Howard Levy (USA) & Chris Seibold (USA)
Micheller Myrtill és Pintér Tibor duó
Budapest, Budavári Művelődési Ház
2011. április 04.


2011. április 4-én kerül megrendezésre a Világ legjobb szájharmonikásának kikiáltott, amerikai Howard Levy koncertjére Budapesten, a BEM6-ban. A zenei határok nélküli, világhírű szájharmonika, zongora és okarina művész koncertjein szinte minden zenei stílusból ad egy kis ízelítőt a nagyérdemű közönségnek. Így a jazztől, a latinon át, a világzenéig, a klasszikus zenétől a színház- és filmzenéig a legtöbb zenei stílust felvonultatja, mindezt egyedi köntösben szájharmonikán, zongorán, gitárkísérettel (Chris Seibold).
Az est vendég fellépője Micheller Myrtill és Pintér Tibor „Voice And Guitar” duó formációja, amellyel sikeresen turnéztak London előkelő jazzklubjaiban is. Myrtill a zenei szakma elismert és megbecsült előadója: tanítványokkal foglalkozik, jazz klubok, fesztiválok, valamint exkluzív rendezvények állandó közreműködője és németországi és finnországi jazz versenyek díjazottja.
Az este 19 órakor kezdődő koncert, igazi zenei csemege, amely rendkívül különleges zenei élményt garantál.

Howard Levy (USA)
Howard Levy határok nélküli zenész, szájharmonika, zongora, és okarina művész. Zenéje a jazztől a pop, rock, világzene, latin, klasszikus, a folk, country, színházi és film zenéig szinte minden zenei műfajt átölel. Játéka abszolút egyedi és rendkívül virtuóz. Több száz lemezen közreműködött, 1986-ban Joseph Jefferson, majd 1997-ben Grammy díjjal is elismerték munkásságát.
A ’70-es évek közepén indította el a diatonikus szájharmonika „forradalmát”, az általa kifejlesztett ún. „túlfújásos” technikával. Ennek helyes elsajátításával a 10 hanglyukú diatonikus szájharmonikán, teljes kromatikus skála is kijátszható, így a zenei határok szinte megszűnnek.
Nemcsak kiváló zenész, de rendkívüli tanár is, hiszen rendszeresen tart előadásokat, valamint több oktatóanyaga is napvilágot látott.
Howard Levy volt az egyik alapítója a világhírű „Bela Fleck And The Flecktones” zenekarnak, akikkel több lemezt is készített, de közreműködött és turnézott olyan világsztárokkal is, mint Kenny Loggins, Bobby McFerrin, Paul Simon, John Prine, Paquito D’Rivera, Rabih Abou Khalil és Michael Riessler.


Hazánkban játszik a Veronica & The Red Wine Serenaders
2011-03-17


Március végén, április elején hazánkban fog fellépni az olaszországi Veronica & The Red Wine Serenaders, egy mini turné keretében. A csapat a ’20-as és ’30-as évek amerikai vidéki zenéinek – country blues, ragtime, jug band music - eszményi fúzióját játssza, s miközben beutazzák a világot, megpróbálják életben tartani ezt a gazdag és értékes örökséget. A hagyományok ápolása azonban nem merül ki a kizárólagos másolásban, hisz arra törekszenek, hogy ezt a zenei nyelvet, stílust, megszólalást a napjaink környezetébe helyezzék. Az általuk használt hangszerek akusztikusak: találhatunk itt dobrót, ukulelet, mosódeszkát, nagybőgőt, s mindemellett irgalmatlan jól énekelnek. A csapat magját, motorját Veronica Sbergia és Max De Bernardi alkotja. Veronicával kapcsolatban olyan nagy amerikai elődök nevét szokták megemlíteni, mint Memphis Minnie, Sister Rosetta Tharpe és Bessie Smith.
2010-ben jelent meg a zenekar nevét viselő debütáló albumuk. A lemezen country blues, Piedmont blues és ragtime keveredik, s olyan szerzők dalai hallhatók, mint Blind Blake, Leadbelly, Reverend Gary Davis, Sam Chatom, Son House és Mississippi John Hurt.
Érzéki, finom, karakteres, intenzív zene ez, amely „fogyasztása” olyan élvezetet okoz, mint egy klasszikus olasz vörösbor.

A zenekar tagjai:
Veronica Sbergia - ének, ukulele, mosódeszka
Max De Bernardi - gitár, mandolin, ének
Alessandra Ceccala - bőgő, ének
Mauro Ferrarese - gitár, ének

Diszkográfia:
Veronica & The Red Wine Serenaders, 2010

A fellépések időpontjai:
2011. március 31. – Budapest, Fregatt Music Pub
2011. április 01. – Paks, Gastroblues Club
2011. április 02. – Paks, Gastroblues Club

hcs


Blues egy emberért
2011-03-16


Blues egy emberért – Koncert Boros György megsegítésére
Debrecen, Lovarda
2011. március 26.


„Blues gitárosnak születni nem nagy kunszt! Megmondta a Leadbelly is: Megtanulsz három akkordot, énekelsz rá valamit, ami a szívedet nyomja, aztán kész a blues.”

Most, hogy Budapesten élek, sajnos keveset vagyok kis városomban, Debrecenben. Ilyenkor, ha hazajutok, hétvégenként szombat délelőtt kilenc-tíz óra körül mindig csöng a kaputelefon - Boros vagyok! Iszunk egy frappét? Siess, mert megmelegszik - mondom a kagylóba, és mire felér a tizedikre, kész is a reggeli kihűlt kávéból a jégdarával, vanília fagyival, csoki darabokkal megszórt jéghideg ital. Kinyitom az ajtót és ott áll előttem, mellette Sefike, a szarvasgombavadász német vizsla ártatlanul néz rám. Kezébe nyomom a frappét, Ő meg egyszer a Pocsolyába léptem című könyv kéziratát, máskor meg egy frissen megírt dalszöveget vesz elő a hátizsákjából. Ilyenkor mindig születik valami új...
Budapest.
Hétfő reggel.
Vágom a füvet a kölcsönkért benzinmotoros fűkaszával, a telefont kb. a tizenötödik csengetés után hallom meg...
... és jött a sokkoló hír: Boros György, a Pocsolyába léptem dal szerzője, szövegíró, zeneszerző egy hirtelen jött súlyos betegség miatt kórházba került.
A zenészek, barátok és a rengeteg támogató rögtön az ügy mellé álltak, így alakult ki a Blues egy emberért koncert igen nívós műsora. Fellép többek között Demjén Ferenc, Somló Tamás, Lukács László, Hobo, Takáts Tamás, az Ölveti Blues Band, a Dr. Valter Blues Társasága, s nem utolsó sorban Dorka és barátai. A bevétel teljes összegét Gyuri gyógykezelésére - rehabilitációjára ajánljuk fel.

Pércsi Sándor


Márciusi Ifjak Blues Fesztivál a Fészek Művészklubban
2011-03-11


Márciusi Ifjak Blues Fesztivál
Budapest, Fészek Művészklub
2011. március 14.


Március 14-én a Fészek Művészklubot zeneforradalmi hevület fűti majd, miközben három sokat próbált blues formáció verseng az igen tisztelt publikum kegyeiért. Az estet a Garda Zsuzsa - Benkő Zsolt duó nyitja, a karcos torkú csalogány és villámkezű fegyverhordozója régi, jól ismert nótákba lehel vibráló életet, de az utóbbi időben már saját kompozíciók is helyet kapnak repertoárjukban. Őket a Tenderfoot Blues Unit követi, akik új ritmusszekcióval, a szokott fiatalos lendülettel vetik bele magukat a funky-val és swinggel megbolondított muzsikálásukba – szem nem marad szárazon! És hogy ez biztos így történjen, az estet a vidám, magyar nyelvű blues-rockkal robbanó Zsebrakéta zárja, akik a gitármágus Dandó Zoltánt látják vendégül.
A fesztivál 21:00-kor kezdődik, a beugró, ami a zenekarok támogatása is egyben, 1000 forintra rúg. Ha élne, bizton állíthatjuk, hogy Petőfi is itt múlatná az időt!


Négy éves a Vadvirágok Blues Band
2011-03-08


Vadvirágok Blues Band négy éves születésnapi koncert
Budapest, West-Bahnhof Underground
2011. március 11.


A Vadvirágok Blues Band 2007-ben alakult fiatal egyetemistákból. A budapesti csapat fennállása óta közel 270 koncertet adott hazánkban és külföldön, s olyan blues óriásokkal léptek fel, mint Sugar Blue vagy Eric Sardinas. A 2011. március 11-én tartandó négy éves születésnapi koncertjükön hallhatóak lesznek az újjávarázsolt saját számaik, valamint régi klasszikusok sok-sok vendégzenész közreműködésével. A 2 órásra tervezett esten az ifjú titánok mellett fellépnek a magyar blues élet nagyjai: Tóth János Rudolf, Pribojszki Mátyás és Jamie Winchester. A fiúk mindenkit szeretettel várnak a West-Bahnhof Undergroundba. A jelszó: Vadvirágok boogie!

A zenekar tagjai:
Suba Attila – ének, Medve Attila – szájharmonika, ritmusgitár, Mátray Csanád – szólógitár, Krómer Márton – basszusgitár és Vértes Péter – dob


Koncertek márciusban
2011-02-28


Blues B.R.Others Show
2011. március 26. - Budapest, Old Man's Music Pub

Blues Bell
2011. március 05. – Szentes, Buffalo Pub
2011. március 11. – Szeged, IH Cafe – Bluesban úszol lemezbemutató koncert
2011. március 25. – Szeged, Gin-Tonic Pub & Dance Hall

The BLUESBERRY Band
2011. március 04. – Veszprém, Expresszó Tranzit – vendég: Mohai Tamás

Boll Weevil Folk Blues Gang
2011. március 29. – Budapest, Bonyai Étterem

Bőrgyári Capriccio
2011. március 13. – Csopak, I. Csopaki Bor-Blues-Böllér Napok – vendég: Török Ádám
2011. március 19. – Budapest, Budavári Művelődési Ház – vendég: Török Ádám

Colombre Band
2011. március 01. – Veszprém, Pannon Egyetem
2011. március 12. – Győr, Rómer Ház
2011. március 22. – Budapest, Gödör Klub

Deák Bill Blues Band
2011. március 05. – Tatabánya, Roxy Music Club
2011. március 08. - Budapest, Old Man's Music Pub
2011. március 11. – Gödöllő, Trafó Club
2011. március 19. - Budapest, Josefina Blues Bell
2011. március 22. - Budapest, Old Man's Music Pub
2011. március 25. – Zalaegerszeg, Extrém Cafe & Club

Dr. Valter Blues Társasága
2011. március 17. - Debrecen, Újinkognitó

Ferenczi György és a Rackajam
2011. március 08. – Budapest, Gödör Klub – Mardi Gras Mese – Karnevál a Gödörben
2011. március 21. – Kecskemét, Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ
2011. március 24. – Pécs, Kodály Zoltán Hangversenyterem
2011. március 29. – Debrecen, Kölcsey Konferencia Központ

Ice Cream Blues Band
2011. március 25. – Budapest, Bazilika
2011. március 26. – Szeged

Jack Cannon Blues Band
2011. március 24. - Budapest, Picasso Point Blues & Jazz Klub

Jambalaya
2011. március 08. - Budapest, Gödör Klub – Mardi Gras Mese – Karnevál a Gödörben

Johnny Biglip Band
2011. március 05. – Budapest, Alcatraz Music Club & Restaurant - 20 éves jubileumi koncert


 
  

Ölveti Blues Band
2011. március 04. - Hajdúszoboszló, Rock Cafe
2011. március 26. - Debrecen, Lovarda - koncert Boros György megsegítésére

Pribojszki Mátyás Band
2011. március 08. - Budapest, Gödör Klub – Mardi Gras Mese – Karnevál a Gödörben
2011. március 18. - Budapest, Fat Mo’s Music Club

Pribojszki Trió
2011. március 25. - Budapest, Budavári Művelődési Ház – Szájharmonika Klub

Rambling Blues Trió
2011. március 09. – Szeged, SZTEage

Sonny & Szabó Tamás
2011. március 24. – Biatorbágy

Sonny And His Wild Cows
2011. március 05. – Budapest, Tündérgyár
2011. március 12. – Budapest, Hungexpo – Tattoo Expo
2011. március 18. – Budapest, Fogasház

T. Rogers
2011. március 04. - Budapest, Fregatt Music Pub
2011. március 10. - Budapest, Fregatt Music Pub
2011. március 17. - Budapest, Fat Mo’s Music Club
2011. március 18. - Budapest, Fregatt Music Pub

Tenderfoot Blues Unit
2011. március 14. - Budapest, Fészek Művészklub
2011. március 26. - Budapest, West-Bahnhof Underground

Tengs-Lengs
2011. március 11. – Érd, Blues Tanya
2011. március 12. - Gomba
2011. március 19. – Zebegény, Kulacs Borozó és Falatozó
2011. március 26. - Budapest, Fészek Művészklub
2011. március 28. – Budapest, Vásárhelyi Pál Kollégium – WhiteFül klub

Tom White és Barátai
2011. március 11. – Budapest, Lurdy Ház – International Tattoo Convention Budapest

Török Ádám és a Misi
2011. március 04. – Paks, Új Hullám – vendég: Závodi János
2011. március 05. – Baja, Giorgio Café & Club – vendég: Závodi János
2011. március 06. - Budapest, Budavári Művelődési Ház – vendég: Pribil György, Kőszegi Zsolt
2011. március 14. – Szigetvár, Flórián Terem – vendég: Závodi János

Tűzkerék xT
2011. március 24. - Budapest, Petőfi Csarnok - Club '68

VasZoli & Özséb
2011. március 10. - Budapest, Zöld Macska Diákpince

VasZoli & Vladár Karcsi
2011. március 25. - Budapest, Zöld Macska Diákpince

Village Lizards
2011. március 03. – Budapest, Lámpás

Összeállította: hcs


Mardi Gras Mese – Karnevál a Gödörben
2011-02-26


Mardi Gras Mese – Karnevál a Gödörben
Budapest, Gödör Klub
2011. március 08.


Az évről évre a jazz szülővárosában, New Orleans-ban megrendezésre kerülő Mardi Gras (magyarul húshagyó kedd), a farsangi időszak végét, a tél búcsúztatását ünneplő jelmezes felvonulás. Az Egyesült Államok legnagyobb karneváljának hangulatát igyekszik visszaadni a Gödör Klubban tartandó koncertáradat, melyre a jelmezben vagy álarccal érkezők közül szakmai zsűri jutalmazza a legsikerültebbeket.
Elsőként Pribojszki Mátyás fúvós szekcióval kiegészült csapata lép fel, és várhatóan több új dal is elhangzik majd a nemrég piacra dobott Boogie On The Ship albumukról. Utánuk az est házigazdája, a Jambalaya következik, akik a műfaj egyedüli hazai képviselőiként életre hívták ezt a rendezvényt, és akik méltán vívták ki az elmúlt években a legdögösebb „magyar New Orleans-i” csapat címet. Műsorukra illusztris vendégek, Mohai Tamás (gitár), Varga Livius (ütőhangszerek), Kollmann Gábor (szaxofon), Korb Attila (harsona), valamint Király Orsolya és tánccsoportja közreműködésével kerül sor. Befejezésül igazi zenei csemegének ígérkezik a közelmúltban történetének legjobb, A Rackák világa című lemezét megjelentető Ferenczi György és a Rackajam koncertje.
A nagyböjt előtti utolsó napon tartandó eseményt rögzíti a Duna Televízió - minél frappánsabb a megjelenésed, annál nagyobb az esély arra, hogy felbukkanj a képernyőn.


The Mayer’s bemutatkozó koncert
2011-02-09


The Mayer’s bemutatkozó koncert
Budapest, Gödör Klub
2011. február 12.


A december elején alapított The Mayer’s névre hallgató John Mayer cover bandet a patinás Kőbányai Zenei Stúdió szupergroupja, valamint egy több éves rutinnal bíró, vérbeli frontember, a Tenderfoot Blues Unit énekese alkotja. Az együttes tervei szerint a háttérvetítéssel kiegészített, nagyobb volumenű fellépések mellett intimebb hangulatú klubkoncerteken is terjesztenék John Mayer rockban, bluesban  és popban fürösztött muzsikáját, akinek meggyőződésük szerint országszerte hatalmas rajongótábora van. A The Mayer’s olyan igényes cover bandként szeretné felhívni magára a figyelmet, mely nem szolgaian utánzó lenyomattal, hanem egyedi zenei megoldásokkal és vibráló, vérpezsdítő hangulattal jár a publikum kedvében.
Bemutatkozó koncertjükre 2011. február 12-én 22:00-kor, a jól ismert Gödör Klub Nagyszínpadán kerül sor.

A zenekar tagjai:
Bécsy Bence – gitár
Egri Márton – dob
Gyarmati Gábor – basszusgitár
Megyeri Dániel – ének, perka


Koncertek februárban
2011-01-31


Blues B.R.Others Show
2011. február 18. - Budapest, Old Man's Music Pub

Blues Floor
2011. február 08. – Budapest, Gödör Klub
2011. február 12. – Sopron, Experience Rock Klub & Söröző
2011. február 19. – Keszthely, 512 Club

The BLUESBERRY Band
2011. február 04. – Veszprém, Expresszó Tranzit – közreműködik: Pribojszki Mátyás
2011. február 05. – Székesfehérvár, Petőfi Mozi Music Club

Colombre Band
2011. február 22. – Győr, Zátony Music Pub
2011. február 25. – Dunaújváros, Terminal Bar

Deák Bill Blues Band
2011. február 01. - Budapest, Old Man's Music Pub
2011. február 19. - Budapest, Josefina Blues Bell
2011. február 22. - Budapest, Old Man's Music Pub
2011. február 26. – Veszprém, Expresszó Klubmozi és Kávézó

Dr. Valter Gipsy Jam Band
2011. február 10. - Debrecen, Újinkognitó

Ferenczi György és a Rackajam
2011. február 15. – Budapest, Gödör Klub – Blues Patika Klub
2011. február 19. – Révkomárom, Magyar Kultúra Háza

Hobo
2011. február 01. – Békéscsaba, Ibsen Ház – Csavargók tízparancsolata
2011. február 03. – Budakalász, Faluház - Csavargók tízparancsolata
2011. február 05. – Budapest, Ericson Stúdió – Tudod, hogy nincs bocsánat

Hobo Blues Band
2011. február 08. – Révkomárom, Sportcsarnok - Búcsúkoncert
2011. február 11. – Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - Búcsúkoncert
2011. február 12. – Budapest, Papp László Budapest Sportaréna – Búcsúkoncert

   

Ice Cream Blues Band
2011. február 19. - Budapest, Békásmegyeri Közösségi Ház

Jack Cannon Blues Band
2011. február 05. – Budapest, Picasso Point Blues & Jazz Klub

Jambalaya
2011. február 01. - Budapest, Gödör Klub

Living Blues Project
2011. február 01. - Budapest, Old Man's Music Pub
2011. február 20. - Budapest, Trafik Klub - nyilvános koncertfelvétel és forgatás
2011. február 24. - Budapest, Trafik Klub

Özséb és Baffia Tamás
2011. február 25. - Budapest, Zöld Macska Diákpince

PMD Blues Band
2011. február 16. – Pécs, Trafik

Pribojszki Trió
2011. február 18. - Budapest, Budavári Művelődési Ház – Szájharmonika Klub

Rambling Blues Trió
2011. február 11. – Budapest, Cafe Cinema
2011. február 25. – Szolnok, Andante Borpatika és Gasztrokultúrház

T. Rogers
2011. február 04. - Budapest, Fregatt Music Pub
2011. február 11. - Budapest, Fregatt Music Pub
2011. február 16. - Budapest, Fat Mo’s Music Club
2011. február 18. - Budapest, Fregatt Music Pub
2011. február 25. - Budapest, Fregatt Music Pub

Takáts Tamás Blues Band
2011. február 10. – Békéscsaba, Elefánt Söröző
2011. február 12. – Ajka, Casino
2011. február 17. - Budapest, Old Man's Music Pub
2011. február 19. – Kiskunfélegyháza, Rocktár

Tenderfoot Blues Unit
2011. február 04. – Budapest, West-Bahnhof Underground

Tengs-Lengs
2011. február 26. - Dunabogdány, Forgó Söröző

Tom White és Barátai
2011. február 05. – Szentes, Buffalo Pub
2011. február 12. – Nyíregyháza, Interspar
2011. február 18. - Sopron
2011. február 19. – Győr, Black Rock Győr

Vadvirágok Blues Band
2011. február 12. - Budapest, West-Bahnhof Underground

VasZoli & Özséb

2011. február 12. - Budapest, Zöld Macska Diákpince

Village Lizards
2011. február 11. – Budapest, Fészek Művészklub – Three Of Us lemezbemutató koncert

Összeállította: hcs


Lemezbemutató koncertet tart a Village Lizards trió
2011-01-30


Village Lizards: Three Of Us lemezbemutató koncert
Budapest, Fészek Művészklub
2011. február 11.


A Village Lizards nevű zenekart 2009 decemberében alapította a blues berkekben nem teljesen ismeretlen három régi zenésztárs, Besenyei Csaba (ének, szájharmonika), Nagy Szabolcs (zongora) és Pengő Csaba (nagybőgő). A hazánkban egyedülálló hangszerösszeállítású trió repertoárja a klasszikus standardektől, a jól ismert slágerek bluesos feldolgozásán át a saját kompozíciókig terjed. A magyarországi fellépéseken túl 2010 júliusában sikeresen szerepeltek a Birmingham Jazz And Blues Festival-on.
A februárban megjelenő első, Three Of Us címet viselő lemezük összegzése az elmúlt egy év munkájának. Az albumon sokféle szám kapott helyet Big Bill Broonzy örökbecsűjétől (Key To The Highway) egészen a Beatles Can’t Buy Me Love-jáig, a hangszerelések miatt mégis egy egységes zenei anyagot kap az, aki meghallgatja a korongot. A felvételt Glaser Péter készítette a Star Track Studio-ban.
A lemezbemutatót 2011. február 11-én 19:00 órától a Fészek Művészklub 2. emeleti termében tartják. A belépő 1500 Ft, míg a CD a koncert napján 1500 Ft-ért lesz megvásárolható.


Koncertek januárban
2010-12-31


Blues B.R.Others Show
2011. január 21. - Budapest, Old Man's Music Pub

Blúz tér 10
2011. január 20. - Budapest, Könyvtár Klub

Boll Weevil Folk Blues Gang
2011. január 06. – Budapest, Treehugger Dan’s Bookstore & Cafe
2011. január 13. – Budapest, Cafe Cinema

Dr. Valter Blues Társasága
2011. január 13. – Debrecen, Újinkognitó

Jambalaya
2011. január 10. – Budapest, Instant Café

Living Blues Project
2011. január 08. – Budapest, Old Man's Music Pub
2011. január 27. – Budapest, Irish Cat Pub - Living Blues Unplugged (Radványi Ákos kiállítása)

Long Tall Sonny - Rhythm Sophie - Crazy Benny - Tom Harmonica Smith
2011. január 28. – Budapest, Fekete Gyöngy - Good Morning Mr. Blues lemezbemutató koncert

Sonny And His Wild Cows
2011. január 01. – Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont

Tenderfoot Blues Unit
2011. január 06. – Budapest, West-Bahnhof Underground
2011. január 15. – Budapest, Szilvuplé

Tengs-Lengs
2011. január 14. – Érd, Blues Tanya
2011. január 25. – Budapest, Pecsa Cafe Étterem és Kávézó

Török Ádám és a Mini
2011. január 27. – Biatorbágy, Cafe Chaplin (Faluház)

Török Ádám és a Misi
2011. január 09. – Budapest, Budavári Művelődési Ház – vendég: Freinreisz Károly
2011. január 14. - Budapest, Cafe Cinema

Tűzkerék xT
2011. január 01. - Esztergom, Molothow Liget
2011. január 08. - Kiskunfélegyháza, Rocktár

Vadvirágok Blues Band
2011. január 07. - Budapest, Szabad az Á
2011. január 14. – Székesfehérvár, Petőfi Mozi Music Club
2011. január 25. – Budapest, Gödör Klub – Blues Junior Breakdown Vol. 5
2011. január 26. - Budapest,
Pecsa Cafe Étterem és Kávézó

VasZoli & Özséb
2011. január 14. – Budapest, Zöld Macska Diákpince

Összeállította: hcs


Koncert az iszapkárosultakért
2010-12-07


Koncert az iszapkárosultakért
Ajka, Nagy László Városi Művelődési Központ
2010. december 16.


A vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésében élen járnak a muzsikusok, hisz alig múlik el hét, hogy ne kapnánk hírt egy-egy segélykoncertről. Segítségből azonban sosem elég, így a novemberi fesztiválok után decemberben is lesz jótékony célú előadás. A Koncert az iszapkárosultakért címet viselő rendezvény bevételét a károsult települések polgármestereihez juttatják el.
Fél hétkor a The BLUESBERRY Band kezd – a kilenctagú veszprémi együttes közel másfél évtizede szórakoztatja közönségét rhythm & blues zenéjével, idén nyáron a Veszprémi Ünnepi Játékokon az Earth, Wind & Fire előzenekaraként aratott sikert.
Az est hátralévő részében Tátrai Tibor két formációja lép színpadra, ráadásul a kiváló gitáros még a Bluesberry-be is beugrik néhány dal erejéig. A Tátrai Trend két évvel ezelőtt alakult, az izgalmas kamarazenét azóta két album örökítette meg, s fellépések sokaságán bizonyított Tátrai Tibor (gitár), Pintér Tibor (gitár), Glaser Péter (bőgő) és Czibere József (ütőhangszerek).
A jótékonysági rendezvényt záró Latin Duó pedig aligha szorul bemutatásra, mivel Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor kettőse éppen tíz éve halmoz sikert sikerre. Ajkára nem sokkal nagyszabású jubileumi koncertje után érkezik a két gitáros.


Öt éves a História zenekar
2010-12-05


História öt éves jubileumi koncert
Naszvad (Sk), Művelődési Központ
2010. december 11.


2005 decemberében, azaz öt éve annak, hogy a szlovákiai Naszvad Művelődési Központja pincéjének próbahelyiségében a História zenekar megalakult. Akkor még a tagok más-más együttesekben is tevékenykedtek, de az első próbák után mindenki úgy döntött, hogy marad a História, és azóta a Felvidék egyik legnépszerűbb blues-rock bandáját takarja e név.
A környéken hamar híre ment a formációnak, akik zenéjükkel nem csak a fiatalokat, hanem a közép- és az idősebb generációt is megcélozták. A következő év végére a zenekar egy saját szerzeményekből álló promóciós hanghordozót készített. Ekkorra alakult ki az a négyes, mely a mai napig motorja a csapatnak: Ágh Attila, Dobosi Ágoston, L. Sky Olivér és Pásztó Tibor. Így négyen hozzáfogtak egy profibb hangzású stúdióalbum elkészítéséhez, és egy révkomáromi stúdió segítségével megszületett a Mit ír az újság című CD. A lemezről sokaknak feltűnhettek olyan dalok, mint a Kína, az Édes fekete lány, vagy a Mit ír az újság, mert a következő időszakban Dunaszerdahelytől Fülekig és Miskolctól Barcsig, nagyon sok fesztiválon és rendezvényen felléptek. Ezeken a koncerteken már Tornóczi Tibor is csatlakozott herflijével a zenekarhoz.
A második hanganyagukat 2008 decemberében avatták a nagyérdemű előtt a fiúk, mely a História Rádió nevet viseli. A stílus mondhatni egyedi, amolyan Históriás, de jól döntött a legénység, hogy Tóth László zongorajátékával és érdekes vokálhangokkal színesítették a korongot.
Az is egyedi, hogy a koncerteken mindig előadnak egy-egy új dalt, amit a hallgatóság még nem ismer, és a reakcióktól függően dolgozzák át a nótát, így a közönségük is egy kicsit magáénak tudhatja azt. Ez történt a Kibérelünk egy öreg házat című szerzeménnyel is, melyben L. Sky Olivér felkérte Kálmán Rudeet, hogy együtt énekeljék fel a dalt az ez év decemberében kiadandó, a zenekar ötödik évfordulója alkalmából készített kislemezre.
Elmondásuk szerint készül a harmadik nagylemez, és a következő év elején bemutatásra is kerül, de amennyire csak lehet, a 2010. december 11-ei jubileumi koncertre hangolnak, hiszen a helyi Csemadok jóvoltából ismét hazai pályán, a naszvadi Művelődési Központ nagytermében zenélnek. Az est további zenekarai: a perbetei BaBóBeBi és a Ferenczi György és a Rackajam.


Harmadik magyarországi boogie woogie és blues est
2010-12-01


Harmadik magyarországi boogie woogie és blues est
Győr, Richter Terem
2010. december 11.


Dániel Balázs, művésznevén Mr. Firehand, tehetséges fiatal győri zenész - akit sokan Magyarország boogie woogie nagyköveteként tartanak számon - már két emlékezetes, nem mindennapi estet adott a Richter Teremben. A teltházas koncertekre külföldről is érkeztek nézők, így a sikernek nemcsak hazánkban, hanem nemzetközi szinten is rendkívül pozitív visszhangja volt.
Idén - immár hagyományt teremtve – kerül megrendezésre a harmadik boogie woogie est, mely egyben Balázs második CD-jének lemezbemutató koncertje is lesz.
A műsor világhírű vendége a Boogie Boys trió Lengyelországból, akik egyedülállóak a műfajon belül két zongorista és egy dobos felállásukkal. A másik vendégművész Michael Pewny, osztrák boogie woogie zongorista, akivel rövid időre már találkozhatott a győri közönség 2008-ban. Ő már 30 éve játszik színpadon és saját szerzeménye egy hollywoodi mozifilmben is hallható. A házigazda természetesen nem más, mint a számos hazai és nemzetközi fesztiválon nagy sikereket elért Dániel Balázs, aki kiváló zenészekből álló triójával lép színpadra.
Ismét egy fergeteges show-ra készülhet a közönség, hiszen a virtuóz zongorajáték mellett profi táncosok és meglepetés vendégek teszik még felejthetetlenebbé az estet. Ne hagyja ki a koncert utáni ingyenes afterparty-t se a Rába Hotelben! A kötetlen és vidám bulin a fellépő zenészek gondoskodnak az önfeledt szórakozásról és táncparkett is várja az érdeklődőket.
Az előző két koncert óta sokan teszik fel a kérdést: Hogyan lehet ezt még fokozni? Balázs erre csak annyit szokott mondani: Higgyék el lehet, jöjjenek el és megmutatjuk!


Koncertek decemberben
2010-11-30


Blues B.R.Others Show
2010. december 16. – Szeged, Tisza River Cafe Club
2010. december 18. - Budapest, Old Man's Music Pub

Blues Floor
2010. december 11. – Budapest, Corner’s Pub és Pizzéria
2010. december 13. – Budapest, Jam Pub

The BLUESBERRY Band
2010. december 03. – Veszprém, Expresszó Tranzit – közreműködik: Ferenczi György
2010. december 16. – Ajka, Nagy László Művelődési Központ – közreműködik: Tátrai Tibor
2010. december 27. – Bánd, Rock-Ranch
2010. december 29. - Veszprém, Expresszó Tranzit – közreműködik: Mukk Ferenc

Bluesügyi Hivatal
2010. december 01. – Budapest, Zöld Macska Diákpince

Boll Weevil Folk Blues Gang
2010. december 14. – Budapest, Bonyai Étterem

Bornemissza Ádám
2010. december 21. - Budapest, Fészek Művészklub

Borsodi Blue
2010. december 21. - Budapest, Fészek Művészklub
2010. december 23. - Békéscsaba, Elefánt Söröző

Bőrgyári Capriccio
2010. december 14. – Budapest, Gödör Klub

Colombre Band
2010. december 09. – Budapest, Cinema Cafe

Deák Bill Blues Band
2010. december 05. – Budapest, Morrison’s Közgáz
2010. december 07. - Budapest, Old Man's Music Pub
2010. december 10. – Miskolc, Miskolci Ifjúsági és Szabadidő Ház
2010. december 11. – Nyergesújfalu

Ferenczi György és a Rackajam
2010. december 04. – Budapest, FONÓ Budai Zeneház – A NomádÉtel.hu tehetségkutató záróbulija
2010. december 10. – Budapest, Pikler Söröző
2010. december 17. - Budapest, FONÓ Budai Zeneház
2010. december 18. – Budapest, Óbuda - Fő tér

Hobo
2010. december 03. – Békéscsaba, Elefánt Söröző – Tom Waits est
2010. december 06. - Budapest, Tivoli - Circus Hungaricus
2010. december 27. – Szekszárd, Szekszárdi Sportcsarnok – Rockkarácsony 2010

Ice Cream Blues Band
2010. december 04. - Budapest, Békásmegyeri Közösségi Ház
2010. december 11. – Szombathely

Jambalaya
2010. december 04. – Budapest, Szilvuplé

Little G. Weevil
2010. december 17. - Békéscsaba, Elefánt Söröző

Little G. Weevil Band
2010. december 11. – Tarján, Öreg Favágó Kocsmája
2010. december 15. - Szombathely, Lamantin Klub

Little G. Weevil & Horváth Misi
2010. december 09. – Dunaújváros, Művelődési Központ
2010. december 10. – Budapest, Szilvuplé
2010. december 13. – Biatorbágy, Cafe Chaplin (Faluház)
2010. december 14. – Vác, Bár-ka

Little G. Weevil & Horváth Misi & Török Ádám
2010. december 12. - Budapest, Budavári Művelődési Ház

Living Blues Project
2010. december 15. - Budapest, Fat Mo's Music Club

Rézangyal
2010. december 21. - Budapest, Fészek Művészklub

Sonny & Rhythm Sophie
2010. december 10. – Budapest, Amigo Bár

Sonny & Szabó Tamás
2010. december 17. - Budapest, Nothin' But The Blues Pub
2010. december 28. – Szolnok

Sonny & His Wild Cows
2010. december 18. - Budapest, Amigo Bár
2010. december 26. – Debrecen, Kölcsey Központ
2010. december 30. – Oroszlány

T. Rogers
2010. december 02. - Budapest, Fregatt Music Pub
2010. december 08. - Budapest, Fat Mo’s Music Club
2010. december 10. - Budapest, Fregatt Music Pub
2010. december 17. - Budapest, Fregatt Music Pub
2010. december 22. - Budapest, Fat Mo’s Music Club
2010. december 26. - Budapest, Fregatt Music Pub

Takáts Tamás Blues Band
2010. december 03. – Gödöllő, Trafo Club
2010. december 18. - Budapest, Fat Mo’s Music Club
2010. december 19. - Budapest, Old Man's Music Pub
2010. december 22. – Vác
2010. december 23. – Tiszaújváros, Jam Pub
2010. december 29. - Budapest, Josefina Blues Bell
2010. december 30. - Budapest, Old Man's Music Pub

Tenderfoot Blues Unit
2010. december 04. - Budapest, Club 49

Tengs-Lengs
2010. december 10. – Érd, Blues Tanya

Tom White és Barátai
2010. december 03. – Budapest, Tündérgyár
2010. december 04. – Paks, Dunakömlőd Faluház – Gastrobilly lemezbemutató koncert
2010. december 18. - Budapest, Amigo Bár
2010. december 19. - Dunaújváros
2010. december 30. – Budapest, Sanzon

Török Ádám & Benkő Zsolt & Horváth Misi
2010. december 18. – Esztergom, Napos Oldal Kávézó

Török Ádám és a Misi
2010. december 16. – Budapest, Gyradiko Görög Étterem
2010. december 23. – Tokod, Off Road kocsma

Tűzkerék xT
2010. december 04. - Györköny
2010. december 17. – Dorog, +21 Klub

Vadvirágok Blues Band
2010. december 04. - Budapest, Club 49

VasZoli & Özséb
2010. december 10. - Budapest, Zöld Macska Diákpince

Összeállította: hcs


Little G. Weevil ismét hazalátogat
2010-11-27


December folyamán sokunk örömére  újra hazalátogat Little G. Weevil az egyesült államokbeli Memphis-ből. A gitáros-énekes­ az egyik legismertebb alakja a hazai blues élvonalának, jelenleg az egyetlen magyar blues zenész­, aki rendszeresen turnézik a tengerentúlon.

Szűcs Gábor 1977-ben született Budapesten. Tizenhét éves korában John Lee Hooker hatására kezdett el blues-t játszani. Pár évvel később a Spo-Dee-O-Dee zenekar tagjaként, majd saját formációja, a Pure Blues élén került be a magyarországi zenei köztudatba. Négy lemez, több száz hazai és külföldi koncertet követően Gábor 2004-ben az Egyesült Államok déli részébe költözött, ahol első európai blues zenészként szerződést kapott Memphis-ben,­ a legendás Beale Streeten. 2005-ben szintén, mint első európai blues zenész fellépett a világ egyik legnevesebb blues fesztiválján, a Mississippi folyó partján évtizedek óta megrendezésre kerülő Arkansas  Blues & Heritage Festivalon (King Biscuit Blues Festival) Big Jack Johnson és Lonnie Shields társaságában. Debütáló turnéit Alabama, Mississippi, Arkansas, Georgia és Tennessee államokban kiugró siker övezte, ennek köszönhetően Little G. azóta is minden évben többször vendégeskedik az Egyesült Államok klubjaiban és neves fesztiváljain.
2006-ban Angliába tette át székhelyét és Londonban folytatta tovább zenei karrierjét. 2007 áprilisában az egyesült államokbeli King Mojo Records-szal kötött szerződést, több szerzeménye a mai napig hallható az amerikai blues-rádiókban.
2008 júniusában első alkalommal szerepelt Kanadában. Az Orangeville Blues & Jazz Festival egyik kiemelt művészeként, az amerikai blues zenei díjas Billy Gibson és a kanadai blues zenei díjas Downtown Child Band kíséretében hatalmas sikert aratott, így 2009-ben már egy több állomásos turné keretében látogat vissza a juharlevelek országába.
Első, teljes egészében saját számokból álló s­zólólemeze (Southern Experience) szintén 2008-ban jelent meg, amely világszerte kitűnő kritikát kapott.
Utazásai során számos világhírű zenésszel sikerült megosztania a színpadot, pl.: Johnny Winter, Anson Funderburgh, Sam Myers, Shemekia Copeland, Terry Evans, The Holmes Brothers, The Neville Brothers, stb..

Diszkográfia:
Spo-Dee-O-Dee: Drinking Wine Spo-Dee-O-Dee, 1999
Spo-Dee-O-Dee: Boogie Woogie Barber Shop, 2000
Pure Blues: Chump Change, 2001
Little G. Weevil & The Pure Blues: One, 2004
Little G. Weevil: Southern Experience, 2008

Fellépések:
Little G. Weevil

2010. december 17. - Békéscsaba, Elefánt Söröző

Little G. Weevil Band
2010. december 11. – Tarján, Öreg Favágó Kocsmája
2010. december 15. - Szombathely, Lamantin Klub

Little G. Weevil & Horváth Misi
2010. december 09. – Dunaújváros, Művelődési Központ
2010. december 10. – Budapest, Szilvuplé
2010. december 13. – Biatorbágy, Cafe Chaplin (Faluház)
2010. december 14. - Vác­, Bár-ka

Little G. Weevil & Horváth Misi & Török Ádám
2010. december 12. - Budapest, Budavári Művelődési Ház


Újra Blues Patika Jamboree a Gödörben!
2010-11-12


XIII. Blues Patika Jamboree
Budapest, Gödör Klub
2010. november 27.


Minden évben eljön az a nap, amikor a Gödör Klub blues barlanggá alakul, az árnyak kékbe váltanak, és a blues őrültek szabadon garázdálkodnak a budapesti Erzsébet téren egy feledhetetlen éjszaka erejéig!

Idén, 2010. november 27-én immáron 13. alkalommal kerül megrendezésre a Blues Patika Jamboree, amelyen a számos neves fellépő mellett szakmai workshop is szerveződik, és a Blues Patika Életműdíj átadására is sor kerül. Tehát nem egy egyszerű koncertsorozatról van szó, sokkal több húzódik meg a háttérben. A blues mint műfaj, és mint életmód ápolásában több mint egy évtizede élenjáró Blues Patika Alapítvány egész éves munkájának megünnepléseként mostanra hagyományosan - idén harmadik alkalommal – a Gödör Klubbal közös szervezésben összehozza a hazai rajongókat, közösséget, és megmutatja, hogy egy igenis élő, virágzó hagyományról van szó.
17 órától szakmai nap várja a közönséget a Póka Egon által vezetett Zenesuli bemutatkozásával, workshoppal, beszélgetéssel és filmvetítéssel Kovács Tamás vezénylete mellett. 20 órától a húrok közé csapnak a zenészek! Karen Carroll With The Mississippi Grave Diggers nyitja a sort, az I. Blues Legends fesztiválon vendégeskedő Alvin Lee koncertje előtt rögzített DVD anyagának bemutatásával. Az est fő attrakciója, a Mississippi Heat egyenesen az Egyesült Államokból érkezik Magyarországra. A zenekar az ’50-es, ’60-as évek zenéjét hozza el, úgy ahogy azt Muddy Waters-től és Howlin’ Wolftól hallhattuk, megfűszerezve egy kis R&B hangzással. Éjfél körül a Póka Egon Experience idézi fel Jimi Hendrix szellemét, a mester születésnapja alkalmából. A későn fekvők kedvéért pedig a Rockabilly Best Of mutatja be a műfaj korai időszakától máig kialakult stílusokat egy fergeteges session keretén belül egészen pirkadatig, a legjobb hazai szólisták bevonásával.
Az est folyamán átadásra kerül az V. Blues Patika Életműdíj is, mellyel eddig olyan zenészek / szakírók munkáját ismerték el, mint Hobo, Nemes Nagy Péter, Deák Bill Gyula, Tátrai Tibor, Póka Egon, Török Ádám, David "Honeyboy" Edwards, Sharrie Williams és Jeanne Carroll.
Ismét egy emlékezetes este vár mindazokra, akik már jól ismerik, és azokra, akik csak most fogják megismerni ezt a stílust!

Fellépők:
Karen Carroll With The Mississippi Grave Diggers
Mississippi Heat
Póka Egon Experience
Rockabilly Best Of (Tom White – ének, szájharmonika, Motyovszki László "Motyó" – gitár, Flames – nagybőgő, Reggel Ferenc – dob, Teddy – ének, gitár, Kovács Bence – ének, zongora, Nitus – ének, Besenyei Csaba – ének, szájharmonika)


Búcsúturnéja egyik állomásaként Budapesten lép fel a Colosseum
2010-11-07


Colosseum
Budapest, Millenáris Teátrum
2010. november 14.


Amíg a Colosseum áll, állni fog Róma, ha elpusztul, elpusztul Róma és a világ is - írta az óriási építményről Beda Venerabilis angolszász egyházi író. Nos, ez a mondás motiválhatta az építményről elnevezett progresszív rock együttes tagjait is, amikor 1971-es feloszlásukat követően 1994-ben ismét elkezdtek koncerteket adni, sőt azóta két új szerzeményeket tartalmazó stúdióalbumot is kiadtak. Az 1995-ös első magyarországi koncertjüket ötezer néző hallgatta meg, s ez ékes bizonyítékul szolgált a zenészeknek arra, hogy van még érdeklődés zenéjük iránt. A formáció alapító szaxofonosának, Dick Heckstall-Smith-nek 2004 decemberében bekövetkezett halála sem állította meg őket. A színpadi szerepléstől betegsége miatt korábban visszavonult Barbara Thompson ismét aktivizálta magát és elfoglalta a zenekar veteránjának helyét. A feladat nem volt egészen ismeretlen számára, hiszen az együttes korábbi stúdiólemezein is közreműködött. A banda 2007-ben Live 05 címmel egy dupla albumot adott ki az előző évek koncertfelvételeiből.
A Colosseum ismét útra kelt: 2010-ben kerül sor a zenekar európai búcsúturnéjára. Bár élőben valószínűleg most hallhatjuk őket utoljára, új live-albumuk megjelenésére a közeli jövőben számíthatunk!

Közreműködőknek:
Chris Farlowe - ének
Barbara Thompson - szaxofonok
Dave Greenslade - orgona, vokál
Dave „Clem” Clempson - gitár, vokál
Mark Clarke - basszusgitár, vokál
Jon Hiseman - dob, ütőhangszerek


Kontra Blues Fest az Almássy téren!
2010-11-05


Kontra Blues Fest
Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont
2010. november 13.


A ’90-es évek elején télen-nyáron blues fesztiválokba botlott az ember. Ez volt a „nagy magyar blues bumm”. Lépten-nyomon alakultak a különböző blues formációk és bizonyították, hogy Magyarországon legalább olyan jó muzsikusok ragadtak hangszert, mint a világ bármely pontján.
Az ezredforduló környékén ezen fesztiválok helyét átvették a többnapos, több színpados rendezvények. A zenekarok helyett meg jöttek a „megasztárok”, sokszor minden alap és képesség nélkül. A blues fesztiválok megszűntek vagy beleolvadtak a nagyobb rendezvényekbe.

És mi lett a közönséggel?
A farmeros srácok apák, anyák (nagyapák, nagyanyák) lettek, de még mindig ott pislákol bennük az igazi élő zene szeretete és a vágy, hogy ismét leüljenek egy sör mellé és hallgassák azt a műfajt, amely csak látszólag tűnt el a hazai könnyűzene palettájáról.  Kissé remény vesztve tekergetik a rádió sávkeresőjét, hátha valahol felhangzik az a stílus, amit annyira szeretnek, ami nekik (róluk) szól. Ebben a zajos világban csendben várják, hogy legyen végre egy esemény, ahol újra elengedhetik magukat.

Eljött az idő!
A Kontra Blues Fest ezt az űrt fogja betölteni! Úgy válogatták össze a fellépőket, hogy a blues műfaj minden válfaja, a delta blues-tól a rhythm and blues-ig képviselteti magát. Lehetőséget kapnak olyan fiatal zenészek is (bár egyesek szerint a blues autentikus előadásához bizonyos kor szükségeltetik), akik zsenge koruk ellenére már mesterei hangszereiknek, és megszállottjai a műfajnak. Persze nem maradhatnak ki a stílus nagyágyúi sem! A Doors The End-jét, vagy a Zeppelin Kashmir-jét például olyan zenészek adják elő, akiknek a vérükben van minden hang, akkord és ritmus. Garda Zsuzsa Joplin interpretációja pedig egyszerűen világszínvonalú.

Részletes program:

Nagyszínpad
18:00 - Ozone Mama
19:00 - Doors Emlékzenekar
20:00 - Zsebrakéta
21:00 - Ferenczi György és a Rackajam
22:00 - Janis Joplin Emlékzenekar
23:00 - Lead Zeppelin
00:00 - S-Modell
01:00 - Török Ádám és a Mini
02:00 - Fat Cat Band

Blues Cafe
19:30 - Garda Zsuzsa és Benkő Zsolt duó
20:30 - Tenderfoot Blues Unit
21:30 - Living Blues Project


A38 Blues Summit
2010-11-03


A38 Blues Summit
Budapest, A38 Hajó
2010. november 10.


A legjobb blues zenészek a város legjobb élőzenés klubjában! Nem mindennapi bluescsemege várja a műfaj rajongóit 2010. november 10-én az A38 Hajón. Egy mini fesztivál keretein belül egy színpadon láthatjuk, hallhatjuk a népszerű magyar szájharmonika virtuózt, Pribojszki Mátyást és zenekarát, az elbűvölő és nem kevésbé tehetséges, szintén szájharmonika művészt és énekesnőt, a Los Angeles-i Kellie Ruckert.
Közös produkciójukkal februárban a Budapest Blues Fesztiválon mutatkoztak be. A nagy sikerre való tekintettel most újra együtt állnak színpadra, és megmutatják, hogy mit tudnak külön-külön, na és természetesen együtt. Az este során ismét tanúi lehetünk „szájharmonika párbajuknak” is.
Az osztrák származású blues gitáros-énekes Ripoff Raskolnikov és zenekara új lemezanyagát (Lost And Found) mutatja be a hajón. A hanganyagot a közelmúltban rögzítette a legjobb magyarországi muzsikusok (Kepes Róbert - basszusgitár, Gyenge Lajos – dob, Nagy Szabolcs - zongora) társaságában.
Az este végén pedig a kiváló muzsikusok közös örömzenélésére is sor kerül majd.

Fellépők:
Kellie Rucker (USA)
Ripoff Raskolnikov Band (A-H)
Pribojszki Mátyás Band (H)